DutchGerman

Kunstof bewerken frezen

Expert in het bewerken van plastic

Kunstof bewerken of frezen is een vak apart. Het gebruik van de juiste materialen en de daarvoor bestemde machines is essentieel. Wanneer u op zoek bent naar een expert om kunstof te bewerken voor u, dan bent u bij Polymess aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid machinepark in onze fabriek in Biddinghuizen en kunnen veel producten volledig op maat voor u maken. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het bewerken en frezen van kunstof. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Kunstof bewerken en frezen

Voor het bewerken van kunstof kunt u kiezen uit verschillende technieken. Hierbij kunt u denken aan frezen. Bij frezen worden de scherpe en lelijke randen verwijderd van het eindproduct. Bij enkele producten zal dit met de hand gebeuren met behulp van boren en messen. Bij grotere hoeveelheden hebben wij hier echter een machine voor die dat gedeelte van het kunstof bewerken kan overnemen. Of u nu 10 of 10.000 producten nodig heeft, wij kunnen het probleemloos voor u regelen.

Ook voor het vormen van plastic

Bij het bewerken van plastic is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn. Onze experts geven u dan ook graag advies over uw situatie. Wanneer u een ontwerp heeft dat u gemaakt wilt hebben, dan kunnen wij dit voor u doen. Dankzij onze expertise en ons inzicht kunnen wij ervoor zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Dit doen wij door de volgende technieken toe te passen:

  • Dieptrekken/vacuümvormen
  • Thermoplast
  • Thermovormen

Wij maken ook zelf de matrijzen die nodig zijn voor het vacuümvormen en dieptrekken. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw mallen en verloopt het productieproces sneller.

Kunstof bewerken frezen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over het bewerken of frezen van uw plastic materialen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons bellen op 0321-333500. Of stuur een e-mail naar info@polymess.nl. We helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen met plezier. Ook kunt u een afspraak met een van onze specialisten maken om de mogelijkheden en uw wensen door te nemen. Wij helpen u graag met kunstof bewerken en frezen.