DutchGerman

Kunstof display

Kunstof display voor u

Heeft u een mooi kunstof display nodig voor in uw winkel, showroom of clubhuis? Neem dan contact op met Polymess. Niet alleen helpen we u met het ontwerp van een display, maar we kunnen deze ook voor u maken uit kunstof. Wij zorgen ervoor dat uw display volledig naar wens wordt gemaakt. Dat doen we in onze fabriek in Biddinghuizen. Daar werken de beste vakmensen met de beste machines. Uiteraard gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige materialen voor de productie van uw objecten. Ga met ons voor kwaliteit!

Van ontwikkeling tot kwalitatief product

Wanneer u uw idee om wilt laten zetten in een hoogwaardig eindproduct, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om een tekening te maken, die we kunnen gebruiken bij de productie van uw display. Met onze vakkennis denken we met u mee over:

  • Het soort kunstof
  • De kleur
  • Het formaat
  • Het type productie

Doordat wij u deskundig kunnen adviseren, kunnen we een mooi en financieel aantrekkelijk resultaat neerzetten. Wij kunnen u het beste helpen, wanneer u ons bij de ontwerpfase al inschakelt.

Kunstof display

Daarom kiest u voor ons!

Bij het maken en ontwikkelen van een display van kunstof komt enige kennis kijken. Zo moet het makkelijk te fabriceren zijn en moet het kunstof display natuurlijk ook functioneel zijn. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Met onze 30 jaar ervaring kennen wij de verschillende soorten kunstof uitstekend. Daardoor wordt het maken van uw display veel makkelijker. Wij maken gebruik van technieken uit andere sectoren zoals:

  • Automotive
  • Revalidatie hulpmiddelen
  • Agrarische objecten
  • Woningbouw
  • Electronica-industrie

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het vlak van kunstof? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@polymess.nl. Wanneer u liever iemand persoonlijk spreekt, dan kunt u ons uiteraard ook bellen. Dit kan op 0321-333500. Wij geven u van harte alle informatie die u nodig heeft voor ontwerp en productie van uw kunstof display.