DutchGerman

Kunstof fabriek

Polymess en uw ideeën

Polymess is de kunstof fabriek die u kan helpen met het realiseren van uw plannen. In onze fabriek in Biddinghuizen werken onze vakmensen met de beste machines en hoge kwaliteit kunstof om uw producten volledig naar wens te fabriceren. Uiteraard doen wij dit tegen een zeer gunstig tarief waardoor uw ideeën ook financieel haalbaar blijven. Van plastic verpakking tot een overkapping voor uw zonnebank, bij onze fabriek bent u hiervoor aan het juiste adres. Wat kunnen wij voor u doen?

De kunstof fabriek voor u

In onze fabriek kunnen wij de meest uiteenlopende kunstof producten voor u maken. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak. Door de jaren heen hebben wij meer dan 500 verschillende soorten kunstof toepassingen mogen produceren. Zo hebben wij ervaring op het vlak van:

  • Bouwsector
  • Agrarische sector
  • Automotive sector
  • Meubelindustrie
  • Industriële verpakkingen

Kunstof fabriek

Binnen verschillende sectoren gelden andere regels voor de kunstof producten die gebruikt worden. Zo zijn de eisen die gesteld worden binnen de automotive branche anders dan de wetgeving voor hulpmiddelen voor revalidatie. In onze fabriek houden wij hier rekening mee. Wij beschikken dan ook over de nodige certificering om dit voor u te mogen maken.

Van concept tot eindresultaat

De vakmensen in onze fabriek kunnen u van begin tot eind bijstaan bij de productie van uw artikelen. Zo kunnen ze u helpen bij het ontwerpen van het product. Belangrijke keuzes die u hierbij zal moeten maken zijn:

  • Het type kunstof dat u wilt gebruiken
  • De kleur die het object moet krijgen
  • Welke afmetingen u wilt
  • De hoeveelheid die u wilt afnemen (hoe meer u afneemt, des te lager de stuksprijs)

Tijdens een afspraak kunnen we bespreken wat uw wensen zijn. Onze specialist kan u dan meteen laten weten wat er mogelijk is en wat de kosten zullen zijn. Na het maken van concrete afspraken gaan we voor u aan de slag in onze kunstof fabriek.

Gaan wij voor u aan de slag?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen realiseren? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op 0321-333500. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@polymess.nl. Wanneer u ervoor kiest om het contactformulier op onze website in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wat u ook nodig heeft, onze vakmensen maken het voor u in onze kunstof fabriek!