DutchGerman

Kunstof frezen

Voor kunstof moet u bij Polymess zijn

Wanneer u uw producten van kunstof wilt frezen, dan bent u bij Polymess aan het juiste adres. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het vormen en bewerken van kunstof. Wij kunnen u dan ook zonder twijfel helpen met het frezen van uw eindproduct. In onze omvangrijke fabriek in het mooie Biddinghuizen vindt u niet alleen de beste vakmensen, er staan ook machines van topklasse die wij voor u aan het werk kunnen zetten. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit kunstof leveren!

Wat is kunstof frezen?

Bij het maken van producten van kunstof is het belangrijk om te zorgen voor een goede afwerking. Hoe precies een object ook gemaakt wordt, het is nooit mogelijk om het puntgaaf uit een mal te krijgen. Daarom is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een efficiënte manier van afwerken. Hiervoor is kunstof frezen een zeer geschikte techniek. Met de machine of met de hand worden ongelijkheden door middel van frezen van het eindproduct verwijderd. Pas hierna is het product een eindproduct te noemen en klaar voor gebruik..

Kunstof frezen

Meer dan alleen afwerking

Uiteraard kunt u voor meer dan alleen frezen bij ons terecht. In onze fabriek in Biddinghuizen kunnen wij de meest uiteenlopende zaken voor u maken van kunstof. Zo hebben wij diverse machines staan waarmee wij van alles kunnen maken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Plastic flesjes
  • Verpakkingsmateriaal
  • Regenrandbodems
  • Bodemplaten voor kipcontainers
  • Revalidatiehulpmiddelen

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de producten die u bij ons koopt volledig afgewerkt geleverd worden. U hoeft zich dus geen zorgen maken over het laten frezen van uw producten. Dit doen wij voor u/

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Wilt u meer weten over frezen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door het invullen van het contactformulier op de website of door het sturen van een e-mail naar info@polymess.nl. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft met een van onze medewerkers, dan kunt u natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is 0321-333500. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over kunstof frezen.