DutchGerman

Bedrijven in kunststof

Uw product, onze productie

Voor het ontwerpen en produceren van uw artikel(en) wilt u alleen samenwerken met de beste bedrijven in kunststof. U wilt dat ze kwaliteit leveren en met u meedenken. Dan zit u hiervoor goed bij Polymess. Al meer dan 30 jaar zijn wij de expert in kunststof. Vele bedrijven werken graag met ons samen, omdat wij verstand van zaken hebben. Niet alleen kennen we vele technieken, maar we werken met vrijwel alle soorten kunststof.

Expert in kunststof

Polymess is gespecialiseerd in de vacuümvormtechniek van thermoplasten. In de afgelopen jaren hebben we voor meer dan 500 verschillende toepassingen thermoplastische materialen en kunststof mogen bewerken. Wij houden de kosten hiervoor binnen de perken doordat wij matrijzen, de benodigde mallen, zelf maken. Dit bespaart u veel geld en bovendien kunnen we zo samen met u producten ontwikkelen die volledig op maat zijn. Kom gerust eens langs om ons geavanceerde productieproces met eigen ogen te bekijken.

Bedrijven in kunststof

Ook hulp met ontwerp

Bedrijven in ons land die hun producten willen laten maken door een professionele en betrouwbare partner zijn bij ons aan het juiste adres. We denken graag met u mee. Daarom vinden we het prettig om al in de ontwerpfase bij uw project betrokken te zijn. Zo kunnen we u tips geven voor een goedkopere of snellere productie. Onze ervaring heeft ons geleerd dat het goed doorspreken van een ontwerp al veel problemen kan voorkomen.

Meer bedrijven in kunststof

Er zijn meer bedrijven in Nederland die voor u uw product van kunststof kunnen maken. U kunt dus ook met andere bedrijven in zee gaan. Maar wanneer u de beste kwaliteit wilt, dan kiest u toch voor Polymess en wel om de volgende redenen:

  • Onze tarieven zijn zeer scherp.
  • Wij hebben 30 jaar ervaring.
  • Ook zijn we ISO 9001:2008 gecertificeerd.
  • We denken mee vanaf het ontwerp.
  • U krijgt altijd maatwerk geleverd!

Ons advies nodig?

Werken met kunststoffen is een vak apart, waarbij het belangrijk is om nauwkeurig en netjes te werken. Er wordt vaak gebruikgemaakt van een mal en het is daardoor niet mogelijk om plastic netjes af te werken. Daarom is vaak nog een machinale nabewerking nodig. Wij kunnen u dit alles uit handen nemen. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch via 0321-333500 of per mail via info@polymess.nl. Hier kunt u ook direct advies vragen aan een van de beste bedrijven in kunststof!