Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststof bewerken

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Maatwerk in kunststofbewerking

Polymess B.V. specialiseert zich in technieken om kunststof te bewerken. En legt daarbij de nadruk op maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben jarenlange specialistische kennis in huis en werken met geavanceerde apparatuur om kunststof in allerlei toepassingen te kunnen vervaardigen en bewerken. U bent echter niet alleen voor de daadwerkelijke vervaardiging van uw product aan het juiste adres bij Polymess. Van ontwerp, design tot het uiteindelijke resultaat denken wij met u mee. Dit alles met als doel het productieproces soepel en kostenbesparend te laten verlopen. Graag vertellen wij u op deze pagina meer over onze mogelijkheden wat betreft het bewerken van kunststof.

Technieken om kunststof te bewerken

Voor het bewerken van kunststof is Polymess gespecialiseerd in onder andere vacuumvormen. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van het verwarmen van een kunststof plaat, waarna deze in elke gewenste vorm vacuum gezogen kan worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mal (matrijs). Bij de verschillende door ons toegepaste technieken is nabewerking en frezen ook een essentieel onderdeel. Overtollig materiaal moet netjes verwijderd worden om het product gebruiksklaar te maken en verder te kunnen bewerken. Daarnaast zijn technieken als boren, verlijmen, assembleren en zagen onze specialismen.

Verschillende toepassingen mogelijk

Door het materiaal te bewerken, kan het in verschillende sectoren worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen in de automotive industrie, in de zorgsector, in de recreatie industrie en retail. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of er wordt kunststof toegepast. Waar sommige specialisten zich bij voorkeur toeleggen op de productie en het bewerken van gangbare vormen van het materiaal, is Polyness in de breedte volledig thuis. Dit uit zich in een grote verscheidenheid aan producten die wij voor u kunnen realiseren. Bovendien schuwen wij ook hoge aantallen niet.

Polymess B.V.: een dynamisch bedrijf in kunststofbewerking

Kunststof bewerken is ons vak. En we zijn er goed in. De voordelen van ons dynamische bedrijf zetten wij hieronder graag voor u op een rij:

 • Wij zijn een allround bedrijf voor kunststofbewerking
 • Maatwerk
 • Kwaliteit
 • Professionele, ervaren medewerkers
 • Modern machinepark

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Meer informatie over kunststof bewerken?

Wilt u weten op welke wijze wij onze dienstverlening en producten voor uw bedrijf kunnen inzetten? Neem dan contact op met Polymess B.V. voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Bel ons op nummer 0321-333500 of mail naar info@polymess.nl en wij vertellen u meer over de mogelijkheden van kunststof bewerken!

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.