Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststof bewerkingsbedrijven

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Polymess, uw partner in plastic

Zoekt u de perfecte partner uit alle kunststof bewerkingsbedrijven in Nederland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. In Polymess heeft u gevonden wat u nodig heeft. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 500 verschillende producten zijn wij de perfecte partner voor u. Wij werken in onze werkplaats in Biddinghuizen uitsluitend met het beste kunststof en de beste machines. De vakmensen die deze apparaten bedienen, zetten graag een stap extra voor u. Daardoor kunnen we ons met recht een van de beste bewerkingsbedrijven noemen.

Anders dan andere kunststof bewerkingsbedrijven

Dankzij onze uitgebreide kennis van kunststof zijn wij een van de meest ervaren bewerkingsbedrijven in de branche. Zo kunnen wij u helpen van concept tot eindproduct. We adviseren u om hiervan gebruik te maken om hogere kosten te voorkomen. Een van onze specialisten gaat met u om de tafel zitten om te bepalen wat u precies wilt hebben. Vervolgens wordt hier een tekening van gemaakt. Doordat onze mensen weten wat er mogelijk is, komt u tijdens het productieproces niet voor onverwachte problemen te staan. Bovendien weet u na ons gesprek meteen wat de kosten zijn. Dit is een service die u niet bij alle bewerkingsbedrijven zult aantreffen.

Kunststof is veelzijdig

De mogelijkheden met kunststof zijn nagenoeg eindeloos. Het is echter wel belangrijk om er zeker van te zijn dat u de juiste fabriek kiest uit de vele kunststof bewerkingsbedrijven. In de verschillende sectoren zijn namelijk verschillende wetten van toepassing. Het is dus belangrijk dat u een producent kiest die weet waar hij het over heeft. Bij ons zit u hiervoor goed. Zo hebben wij ervaring in onder meer de volgende branches:

 • Automotive
 • Hulpmiddelen voor revalidatie
 • Agrarische voorwerpen
 • Industriële verpakkingen
 • Elektronische industrie

Wanneer u met ons in zee gaat, dan zult u merken dat wij een van de meest veelzijdige en behulpzame bewerkingsbedrijven zijn.

Polymess heeft in de afgelopen 30 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat onze bewerkingsbedrijven voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@polymess.nl. Ook kunt u ons bellen op 0321-333500. Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen over kunststof of het maken van een afspraak. U kunt dan met een van onze specialisten uw wensen bespreken en wij vertellen u dan meer over de mogelijkheden en kosten. Wanneer u kiest voor Polymess, dan kiest u de beste partner uit alle kunststof bewerkingsbedrijven.

Vacuumvormen
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.