Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststof gieter bedrijf

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Kunststof gieter bedrijf nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een kunststof gieter bedrijf, dan kunnen wij van Polymess u uitstekend helpen. Al meer dan 40 jaar maken wij voorwerpen van kunststof. We kunnen dit doen aan de hand van een tekening, maar onze kunststof gieter kan ook met u meedenken over het ontwerp. Ons gieter bedrijf heeft ervaring met vele technieken, waaronder vacuümvormen, dieptrekken en thermoplasten. Nog geen idee welke kunststoffen geschikt zijn voor uw product? Dan denken wij graag met u mee over de diverse materialen.

Wij maken matrijzen zelf

Plastic bewerken gebeurt door het eerst te verhitten. Daarna kan het over een mal getrokken worden om de gewenste vorm te verkrijgen. Wanneer het kunststof afkoelt, dan heeft het product zijn uiteindelijke vorm gekregen. Ons bedrijf kan voor u de mallen, ook wel matrijzen, produceren. Deze worden gefreesd uit een blok aluminium. Wanneer de matrijs wordt gegoten, dan maakt onze gieter eerst een houten of schuim model dat wordt afgedrukt in zand. Dat zandmodel wordt uiteindelijk afgegoten in aluminium. Onze vakmensen leggen u dit complexe proces graag uit.

Complete begeleiding

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring als kunststof gieter. Voor u kan het ontwikkelen en produceren van een artikel een geheel nieuwe ervaring zijn. Daarom denken wij graag met u mee. We kunnen u in de ontwerpfase al advies geven om de uiteindelijke productie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit hebben we inmiddels voor meer dan 500 toepassingen gedaan. Onze onderneming heeft inmiddels vele tevreden klanten in de foodsector, meubelindustrie en automotive branche geholpen. Bent u straks de volgende?

Daarom ons bedrijf!

Er zijn meerdere partijen die u kunt inschakelen om u te helpen met het fabriceren van producten. Maar wanneer u met ons gieter bedrijf in zee gaat, dan profiteert u van vele voordelen:

 • Wij hebben 40 jaar ervaring en hebben meer dan 500 toepassingen gemaakt.
 • U kunt door ons begeleid worden van A tot Z. Wij denken met u mee!
 • Bij ons bedrijf krijgt u altijd maatwerk geleverd, alles is volledig naar wens.
 • Omdat wij ISO 9001:2008 gecertificeerd zijn, voldoen onze producten aan alle eisen.
 • We hanteren zeer scherpe tarieven, waardoor u nooit te veel betaalt.

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Wij zijn u graag van dienst!

Of u nu een gieter van plastic wilt of een display van die ene kunststofsoort, wij zorgen ervoor dat uw wensen omgezet worden in prachtige producten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0321-333500 en u kunt ook een e-mail sturen naar ons: info@polymess.nl. Of gebruik ons handige contactformulier. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord terug. Wanneer u een kunststof gieter bedrijf zoekt, dan zijn wij van Polymess u graag van dienst!

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.