Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststof laten frezen

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Kunststof laten bewerken door de specialist

Wilt u kunststof laten frezen door iemand die precies weet wat hij aan het doen is? Wilt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke kwaliteit krijgt? Neem dan contact op met Polymess. Met meer dan 40 jaar ervaring in het kunststof vak mogen wij ons met recht een expert laten noemen. Heeft u interesse in het laten frezen van uw materialen? Neem dan contact met ons op. We kunnen u direct meer vertellen of u kunt een afspraak maken met een van onze experts, die u graag meer vertelt over frezen.

Kunststof laten frezen bij Polymess

Het laten frezen van uw producten is uiterst belangrijk voor een nette afwerking. Na het maken van een kunststof product blijven er altijd lelijke randen achter. Met het frezen van het eindresultaat worden deze verwijderd en ziet het er stukken beter uit dan wanneer u het zou laten zitten. Deze afwerking kan met de hand gebeuren, maar wij kunnen dit ook machinaal doen in onze fabriek in Biddinghuizen. Zo kunnen wij ook grote aantallen netjes afleveren tegen zeer gunstige prijzen.

Meer dan alleen afwerking van plastic

In onze fabriek kunnen wij meer dan alleen kunststof laten afwerken. Met onze machines kunnen we ook uw producten vanaf de basis maken. Dit doen wij onder meer door middel van:

  • Dieptrekken
  • Thermoplast
  • Vacuümvormen
  • Thermovormen

Voor het vormen van de materialen gebruiken we matrijzen. Dit zijn vormen, ofwel mallen, waarop de producten worden gevormd. Zo weten we zeker dat de artikelen altijd gelijk zullen zijn. Daarom maken we de matrijzen zelf in onze fabriek.

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Aarzel niet en neem contact met ons op. U kunt dit doen door ons een e-mail te sturen. Dit kan naar info@polymess.nl. Wanneer u liever persoonlijk contact met ons heeft, dan kunt u ons uiteraard ook bellen. U bereikt ons telefonisch via 0321-333500. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw kunststof te laten frezen.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.