Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststofproducten op maat

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Kunststofbewerking van idee tot product

Polymess is gespecialiseerd  in kunststofbewerking en maakt passende producten voor verschillende sectoren. Deze sectoren variëren van automotive industrie tot zorgsector, van retail tot wellness. Polymess gebruikt bij het maken van kunststofproducten van geavanceerde technieken waardoor we hoge kwaliteit in grote kwantiteit kunnen waarborgen. Kijk gerust naar onze producten. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kunstof op maat?

 Polymess gebruikt de volgende kunstmaterialen

Wij maken kunststofproducten op maat.

Polymess B.V. adviseert en begeleidt. Tot het product – uw product- daadwerkelijk af is.

 Polymess staat garant voor: 

 

✔ Maatwerk

✔ Service

✔ Hoogwaardige kwaliteit

✔ Specialistische kennis

✔ Professionele vakmensen

Wilt u kunststofproducten op maat laten maken?

We denken graag met uw mee. Allereerst gaan we op basis van uw ideeën een ontwerp uitwerken. Met behulp van de vele gereedschappen die wij tot onze beschikking hebben maken we een ontwerp zodat u vooraf kunt zien hoe uw uiteindelijke product eruit komt te zien. Bij elke stap van het proces voorzien wij u graag van advies. Dus heeft u een idee voor een kunststofproduct op maat, neem dan snel contact op.

Sectoren waar we al actief zijn

Kunststofbewerking op maat met hoge kwaliteit

Met 30 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis van kunststof. Hierdoor behoren wij tot de top van bewerkingsbedrijven in de branche. Daarom zijn wij de juiste partij om u te helpen bij het maken van kunststofproducten op maat. De mogelijkheden met kunststof zijn nagenoeg eindeloos. Het is daarom belangrijk dat u wel de juiste fabriek kiest voor uw sector. In verschillende sectoren gelden namelijk verschillende wetten waarmee rekening moet worden gehouden. Ook hiermee kunnen wij u adviseren.

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd hoe Polymess u met kunststofbewerking van dienst kan zijn? Dan komen wij graag met u in contact om met u in gesprek te gaan. Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak op nummer telefoonnummer 0321-333500 of e-mail naar info@polymess.nl. Graag vertellen wij u meer over hoe u bij Polymess terecht kunt om kunststof producten te laten maken.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.