DutchGerman

Kunststof producten laten maken

Specialist in kunststofbewerking

Bent u op zoek naar een bedrijf om kunststof producten te laten maken? Dan bent u op de juiste plek. Polymess is gespecialiseerd in kunststofbewerking en maakt daarbij gebruik van geavanceerde technieken, waaronder vacuümvormen. Doordat wij deze specialistische kennis hebben, kunnen wij kunststof producten maken voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wilt u eens een kijkje komen nemen naar ons productieproces? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met Polymess om u te laten informeren en inspireren!

Kunststof producten laten maken door Polymess

Bij het laten maken van kunststof producten, maakt Polymess gebruik van verschillende technieken. Vacuümvormen is een van deze technieken, waarbij een kunststof plaat dusdanig warm wordt gemaakt, dat deze vormbaar wordt. Vervolgens wordt deze over een mal gezogen en vacuüm getrokken, in de gewenste vorm. Op deze manier ontstaan er producten die in veel sectoren toepasbaar zijn. Naast vacuümvormen, hebben wij ook geavanceerde apparatuur om te frezen, boren, assembleren en zagen.

Kunststof producten laten maken

Volledig inzetbaar in kunststof

Zoals hierboven al is benoemd, zijn onze producten van kunststof in verschillende sectoren toepasbaar. Van automotive industrie, tot zorgsector, van retail tot wellness. In feite kunt u het zo gek niet bedenken of er worden kunststof producten toegepast. Wat Polymess onderscheidt van concurrenten, is het feit dat wij ons niet enkel toeleggen op de productie van de meer gangbare vormen. Wij zijn volledig inzetbaar en schuwen ook hoge aantallen niet. Dit komt tot uiting in de grote verscheidenheid aan producten.

Waar staat Polymess voor?

Polymess staat voor:

  • Maatwerk
  • Service
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Specialistische kennis
  • Professionele vakmensen

Hebben wij u weten te overtuigen van onze kwaliteitsproducten? Laten we dan eens rond de tafel gaan, zodat u zich kunt laten informeren over de mogelijkheden van Polymess. Maak uw wensen kenbaar! Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij de verschillende technieken in het productieproces van onze kunststofbewerking.

Meer informatie?

Bent u benieuwd hoe Polymess u met kunststofbewerking van dienst kan zijn? Dan komen wij graag met u in contact om met u in gesprek te gaan. Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak op nummer telefoonnummer 0321-333500 of e-mail naar info@polymess.nl. Graag vertellen wij u meer over hoe u bij Polymess terecht kunt om kunststof producten te laten maken.