Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststof verwerkings fabrikant

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Wij zijn uw kunststof verwerkings fabrikant

Bent u op zoek naar een kunststof verwerkings fabrikant? Denk dan aan het vakmanschap en de ervaring van Polymess. Wij zijn al meer dan 40 jaar uw specialisten op het gebied van kunststof. Hiervoor maken we gebruik van verschillende verwerkings technieken, zoals thermoplasten, dieptrekken en vacuümvormen. Ook kunnen we met diverse soorten kunststof werken. Kortom, wilt u producten van plastic laten maken? Dan zijn wij als fabrikant uw beste keuze!

Verzekerd van vakmanschap

Het kunststof verwerkings proces vraagt om veel kennis en precisie. Daarom kunt u het beste kiezen voor een ervaren professional. Wij leggen u onze verwerkings methoden graag uit in een persoonlijk gesprek en laten u met plezier voorbeelden van ons werk zien. Om het best mogelijk resultaat te behalen, denken we al in de ontwerpfase met u mee. Zo kunnen we u advies geven, waardoor de productie soepel en probleemloos verloopt. Op die manier kunnen wij als verwerkings fabrikant goedkoper en sneller leveren.

Ga voor 40 jaar ervaring!

Wij zijn niet de enige verwerkings fabrikant als het gaat om plastic en kunststof. Er zijn vele partijen die u ook kunnen helpen. Omdat wij ons willen onderscheiden van de concurrentie, bieden wij u als klant altijd net iets extra’s. Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

 • Onze ISO 9001:2008 certificering, die u eventueel ook op de website kunt downloaden.
 • Wij willen u kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Daarom betaalt u bij ons nooit te veel.
 • Omdat wij matrijzen (mallen) zelf maken, kunnen we zeer snel en nauwkeurig werken.
 • Voor ons als fabrikant is maatwerk geen enkel probleem. We denken graag met u mee.
 • Onze vakmensen hebben meer dan 40 jaar ervaring en maakten al ruim 400 toepassingen.

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Maken wij u kunststof product?

Heeft u interesse in de diensten van ons kunststof verwerkings bedrijf? Wilt u bijvoorbeeld graag dat we een product voor u vervaardigen of wilt u hulp met het ontwerp? Ons gemotiveerde team staat graag voor u klaar. U kunt bellen naar 0321-333500, maar u mag ons ook een e-mail sturen (info@polymess.nl). We geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie. U kunt ook een adviesgesprek aanvragen, waarin we geheel vrijblijvend uw plannen, de mogelijkheden en kosten met u doornemen. Dat is de service waar u bij ons als kunststof verwerkings fabrikant op kunt rekenen!

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.