Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststofbewerking

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Specialistische kennis in kunststof

Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofbewerking moet u bij Polymess zijn. In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons weten te specialiseren in de vacuumvormtechniek van thermoplasten. Daarbij hebben wij een enorme kennis en specialistische knowhow opgedaan, waardoor wij de meest uiteenlopende toepassingen van kunststof weten te produceren. Door op een innovatieve manier met onze kennis ten aanzien van kunststofbewerking om te gaan, weten wij een zeer geavanceerd productieproces te hanteren. Wilt u eens komen kijken hoe wij dit doen? En heeft u zelf interesse in onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met Polymess!

Technieken in kunststofbewerking

Polymess is gespecialiseerd in verschillende technieken van kunststofbewerking. Vacuumvormen is een van die technieken, waar enorm veel verschillende kunststof producten uit vervaardigd kunnen worden. Bij deze techniek wordt een kunststof plaat dusdanig verwarmd, dat deze vormbaar wordt. Deze wordt over een matrijs (mal) gezogen en vacuum getrokken in de gewenste vorm. Naast vacuumvormen beheersen wij ook de technieken van kunststof frezen, boren, verlijmen, assembleren en zagen. Hiertoe zijn wij in staat dankzij onze zeer geavanceerde apparatuur. Kom eens een kijkje nemen en ontdek al onze verschillende technieken in kunststofbewerking!

Van ontwerp tot eindproduct

Wilt u weten of u onze producten kunt toepassen in uw bedrijf? Dan gaan wij graag met u rond de tafel. Op basis van uw ideeën kunnen wij een ontwerp uitwerken. Voor het maken van een ontwerp hebben wij veel gereedschappen tot onze beschikking, zodat wij vooraf precies kunnen laten zien hoe uw uiteindelijke product eruit komt te zien. Van ontwerp tot eindresultaat denken wij met u mee! Maar waarom bent u voor kunststofbewerking nog meer aan het juiste adres bij Polymess? Dat ziet u hieronder:

 • Wij leveren maatwerk en denken met u mee
 • Al onze producten zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit
 • Wij hebben een modern machinepark met geavanceerde apparatuur
 • Polymess verzorgt kunststofbewerking in de breedste zin van het woord
 • Onze vakmensen hebben specialistische knowhow

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Maak uw wensen kenbaar, maak een afspraak

Bent u ervan overtuigd geraakt dat Polymess ook iets voor u kan betekenen wat kunststofbewerking betreft? Dan kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken om uw wensen kenbaar te maken. Bel ons daarvoor op telefoonnummer 0321-333500 of mail naar info@polymess.nl. Graag laten wij voorbeelden zien van gerealiseerde toepassingen van onze kunststofbewerking.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.