DutchGerman

Kunststoffabriek Nederland

Uw kunststoffabriek in Nederland

Wilt u uw ontwerp laten uitwerken tot een gebruiksklaar product, dan heeft u hiervoor waarschijnlijk een kunststoffabriek in Nederland nodig. Wij van Polymess staan dan graag voor u klaar. Onze kunststoffabriek is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het vacuümvormen en bewerken van kunststof materialen. Hiervoor maken we gebruik van diverse technieken, zodat we uiteindelijk vele soorten kunststof kunnen bewerken. Wat kunnen wij voor u in Nederland doen?

Onze technieken

Onze vakmensen laten u er niet alleen voor staan. We kunnen u helpen met het design van uw product. Zo kunnen we het ontwerp en de productie goed op elkaar afstemmen. Ook kunnen we matrijzen maken voor het vacuümvormen. Doordat we dit zelf doen, hoeven we de mallen niet meer door een andere kunststoffabriek te laten maken. Ook kunnen we thermoplasten, thermovormen en dieptrekken. Wanneer het plastic verhit is, zijn vorm heeft gekregen met de mallen en afgekoeld is, dan kunnen we met het afwerken door middel van frezen beginnen. Deze technieken worden in Nederland veel gebruikt en we vertellen u er graag meer over.

Onze materialen

Uniek aan onze kunststoffabriek in Nederland is dat wij met vele soorten kunststof werken. Samen met u bepalen we welk type geschikt is voor uw doeleinde. Dit doen we in een vrijblijvend adviesgesprek, waarin u tevens meer hoort over de prijzen. Het spreekt voor zich dat het ene materiaal duurder is dan het andere. Wij werken in Nederland onder meer met:

  • Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS)
  • Kydex thermoplastische kunststof
  • Polyethyleen (HDPE)
  • Polymethylmethacrylaat (Acrylaat)
  • Polypropyleen (PP)
  • Polystyreen (PS)
  • Polycarbonaat (PC)
  • Polytheentereftalaat Glycol (PETG)

Dit is slechts een greep uit wat onze kunststoffabriek u kan leveren. Voor het volledige assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Kunststoffabriek Nederland

Beste service in Nederland

Voor onze kunststoffabriek is het heel belangrijk om iedere dag opnieuw service te leveren. Dat merkt u aan onze complete begeleiding, hoge kwaliteit producten en snelle werkwijze. Wilt u meer weten over wat onze kunststoffabriek voor u kan doen? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0321-333500. U mag ook een e-mail sturen naar info@polymess.nl of u kunt ons online contactformulier invullen. Vanzelfsprekende bent u in Nederland ook van harte welkom in onze kunststoffabriek. Wij hopen dat u gebruik zult maken van de kennis en expertise van de beste kunststoffabriek in Nederland.