Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststoffen groothandel en fabrikanten

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Kunststoffen groothandel en fabrikanten

Voor de beste kunststoffen groothandel en fabrikanten hoeft u niet verder te zoeken. Bij Polymess bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit kunststoffen. Doordat wij onze mallen voor het vervormen van plastic zelf maken, kunnen wij gunstigere prijzen hanteren dan andere fabrikanten. Als klant profiteert u hiermee van lagere kosten, een snellere productietijd en maatwerk dat volledig naar wens is. Wanneer beginnen we voor u?

Beste service van alle fabrikanten

U kunt bij een groothandel en fabrikanten van plastic en kunststof ongetwijfeld terecht voor advies. Maar ons gemotiveerde team gaat nog net een stap verder. Wij staan u bij in de ontwerpfase. Dan kunnen we met u meedenken over hoe alles geproduceerd gaat worden, welke kunststoffen nodig zijn en ander advies dat u van ons en fabrikanten mag verwachten. Doordat we alles grondig doornemen, kunnen we snel aan de slag. Daardoor houden we de levertijd kort en zorgen we ervoor dat u nooit te veel betaalt bij onze groothandel.

Kunststoffen groothandel prijzen

Wij zijn niet de enige kunststoffen groothandel en fabrikant. Ook bij andere bedrijven en fabrikanten kunt u terecht voor het vervaardigen van uw producten. Maar bij ons profiteert u van de lage prijzen van een groothandel en krijgt u hier veel service en kwaliteit voor terug. Dat is nog niet het enige:

 • Dankzij onze ISO 9001:2008 certificering bent u verzekerd van een product dat aan alle veiligheidseisen voldoet.
 • Als kunststoffen groothandel en producent hebben we meer dan 40 jaar ervaring. Ook mogen we al meer dan 500 toepassingen maken.
 • We kunnen snel leveren doordat we onze matrijzen/mallen zelf maken.
 • Bij onze vakmensen staat het leveren van kwaliteit, service en maatwerk voorop.
 • U betaalt nooit te veel bij onze kunststoffen groothandel dankzij scherpe prijzen.

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Heeft u nog vragen voor ons?

Bent u op zoek naar een groothandel of fabrikanten die weten waar ze het over hebben? Die betrouwbaar, professioneel en ervaren zijn? Dan bent u bij onze groothandel en fabriek aan het juiste adres. Wij maken precies de plastic producten die u wilt. Daarbij houden we volledig rekening met uw wensen. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Dan horen wij graag van u via 0321-333500 of info@polymess.nl. Medewerkers van onze groothandel helpen u dan graag verder. Wanneer u de beste kwaliteit zoekt, dan kiest u voor onze kunststoffen groothandel en fabrikanten die weten waar ze het over hebben!

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.