Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Matrijzenmaker voor kunststof

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Polymess dé matrijzenmaker

Bent u op zoek naar een matrijzenmaker voor kunststof productmallen? Dan heeft u bij Polymess gevonden wat u zocht. Wij zijn een bedrijf met ruim 40 jaar ervaring dat kunststof verwerkt van granulaat tot eindproduct. In onze fabriek in Biddinghuizen zijn wij dagelijks bezig met het maken van eersteklasproducten voor onze talloze klanten. Wanneer u een matrijzenmaker voor uw product zoekt, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze kunststof

Bij het maken van producten van thermoplastisch materiaal, of kunststof, zijn mallen nodig die ook wel matrijzen worden genoemd. Met deze matrijzen voor kunststof weet u zeker dat de producten die gemaakt worden iedere keer exact hetzelfde zijn. Omdat deze mallen veel moeten kunnen weerstaan, worden zij van verschillende materialen gemaakt. Het moet immers mogelijk zijn om het product zo goed mogelijk vorm te kunnen geven. De matrijzenmaker giet vervolgens aluminium over de basisvorm. Zo ontstaat een matrijs die lang meegaat voor kunststof fabricage.

De matrijzenmaker voor kunststof

Het is niet eenvoudig om matrijzenmaker te zijn. Zonder een duidelijk inzicht in de materialen waarmee gewerkt wordt, is het bijna onmogelijk om een grondvorm te maken waar voor langere tijd mee gewerkt kan worden. Het is dan ook van belang dat u deze door iemand laat maken die weet wat hij doet. Wanneer u met ons in zee gaat, dan profiteert u gegarandeerd van het volgende:

  • Onze jarenlange ervaring, meer dan 40 jaar!
  • Allround expertise in thermoplastische grondstoffen
  • Gunstige prijzen doordat wij alles zelf produceren

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Is uw interesse gewekt?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze matrijzenmaker u biedt? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen. Dit kan naar info@polymess.nl. U kunt ons uiteraard ook bellen voor meer informatie. Dit kan op 0321-333500. We staan u graag te woord over de opties. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken met onze matrijzenmaker voor kunststof om uw project te bespreken.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.