Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Plastic bewerking

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Experts in een specialistische tak van sport

Plastic bewerking is een specialistische tak van sport waarbij een bijzonder nauwkeurige werkwijze voorwaarde is voor een perfect eindresultaat. En dat is precies waar Polymess voor staat! Maar wij nog veel meer kernkwaliteiten. Scherpe tarieven bijvoorbeeld. En service op maat. Wat dit in de praktijk allemaal voor u betekent als u ons inschakelt voor de bewerking van ons altijd hoogwaardige plastic? U leest het hieronder.

Alle soorten plastic in goede handen bij Polymess

Onze producten zijn inmiddels te vinden in talloze branches. Van de autosector tot de foodsector en van zware industrie tot de zorg. Inmiddels hebben wij al meer dan 500 toepassingen mogen realiseren. Onze computergestuurde machines zijn in staat elk type plastic snel en tot op de nanometer precies te bewerken. Een aantal van de specifieke materialen die wij regelmatig voor bewerking onder handen nemen, zijn de volgende:

 • Polyethyleen
 • Polycarbonaat
 • Polymethylmethacrylaat
 • Polypropyleen
 • Polystyreen

Heeft u zelf al een uitgewerkt plan voor een eindproduct, maar weet u niet welk type plastic hiervoor het meest geschikt is? Of heeft u alleen nog een globaal idee en wilt u graag de hulp van een echte professional inschakelen voor een gedetailleerd ontwerp? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van de benodigde producteigenschappen en uw budget zijn wij altijd in staat voor een eindproduct te zorgen dat helemaal aansluit op uw specifieke voorkeuren!

Plastic bewerking: onze technieken

Als geen ander weten wij veelzijdigheid met specialistische kennis te verenigen. Dat manifesteert zich niet alleen in het feit dat wij verschillende typen kunststof van bewerking kunnen voorzien, maar ook in de veelvoud aan technieken die wij toe kunnen passen. Zo bent u bij ons aan het adres voor bijvoorbeeld bewerking door middel van thermoplasten, thermovormen en vacuümvormen. Bovendien zorgen wij altijd voor een hoogwaardige nabewerking, bijvoorbeeld door (machinaal) te frezen. Moeten er meerdere delen aan elkaar bevestigd worden? Door middel van lijm, laswerk of scharnieren? Ook dat kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van Polymess!

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Onze contactgegevens

Zoekt u uw ideale partner voor de bewerking van uiteenlopende soorten plastic? Doe dan een beroep op Polymess! Voor informatie over alle mogelijkheden neemt u contact op via telefoonnummer 0321-333500 of door een mailtje te sturen naar info@polymess.nl. Voor plastic bewerking bent u bij Polymess helemaal aan het juiste adres!

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.