Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Plastic producent

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Plastic producent die kwaliteit levert

Bent u op zoek naar een plastic producent die u kan helpen met het realiseren van uw ontwerpen in plastic? Dan zijn wij van Polymess u graag van dienst als uw producent. Met ruim 30 jaar ervaring en vele tevreden klanten kunnen we ook u helpen, of u nu 10 of 10.000 stuks nodig heeft. Wij staan voor u klaar in onze fabriek in Biddinghuizen. Hier hebben wij een uitgebreid machinepark met technologisch hoogwaardige apparatuur. Uiteraard werken wij ook alleen met materialen van de beste kwaliteit. Zo kunnen wij u de best mogelijke kwaliteit leveren. Met welk plastic artikel kunnen wij u helpen?

Uw producent van A tot Z

Wanneer u een idee heeft voor een product dat u wilt laten maken uit plastic, dan zijn wij uw beste partner. Wij adviseren u om zo vroeg mogelijk in het proces contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij u namelijk helpen met het plannen. We hebben als producent immers andere inzichten in het proces. Hierdoor kunnen problemen en extra kosten tijdens de productie worden voorkomen. Vanaf het begin kunnen wij u duidelijkheid geven over de kosten van de productie en u hiervoor een offerte geven. Dit is slechts een van de voordelen van het werken met Polymess als uw plastic producent.

Het vormen van plastic

Plastic is een van de meest veelzijdige materialen om producten mee te maken. Het is goed te bewerken, licht van gewicht en onderhoudsvrij. Het is dan ook geen wonder dat kunststof zoveel wordt gebruikt in verschillende sectoren. Wij hebben als plastic producent ervaring met vrijwel alle branches. Hierbij kunt u denken aan de machinebouw en meubelindustrie, maar ook produceren wij medische hulpmiddelen en displays voor winkels. Elke sector heeft zijn eigen regels en wetgevingen. Wij zijn hier goed van op de hoogte en kunnen u als producent hierover adviseren. Wij maken producten met de volgende methoden:

 • Thermoplast
 • Thermovormen
 • Dieptrekken
 • Vacuümvormmatrijzen maken
 • Vacuümvormen

Polymess heeft in de afgelopen 30 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Vraag snel een offerte aan!

Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u als producent kunnen bieden, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen naar info@polymess.nl. Of, als u liever met iemand spreekt, dan kunt u ons bellen. U bereikt ons telefonisch via 0321-333500. Wij helpen u graag met informatie over verschillende soorten plastic en wat wij als plastic producent voor u kunnen betekenen.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.