Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Plastic productie

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Polymess, uw partner in plastic

Zoekt u een vakkundige en betrouwbare partner op het gebied van plastic productie? Dan bent u bij Polymess aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met de meest uiteenlopende producten. In onze werkplaats in Biddinghuizen verzorgen wij de productie van een wijd scala aan plastic producten die voor verschillende doeleinden en in diverse sectoren gebruikt kunnen worden. Doordat wij uitsluitend met goede materialen werken en over diverse certificaten beschikken, weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die u zoekt.

Complete plastic productie

Wanneer u een idee heeft voor een plastic product dat u wilt laten maken, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Onze specialisten kunnen u vanaf het begin helpen met advies over de productie. Zo komt u tussentijds niet voor verrassingen te staan die nadelig uit kunnen pakken op financieel gebied. Onze vakmensen kunnen een tekening maken voor uw idee en met u bespreken wat de kosten hiervoor zullen zijn. Zo weet u waar u rekening mee moet houden voordat uw ontwerp in productie wordt genomen.

Diverse sectoren en eisen

Als expert in plastic productie weten wij veel van de regelgeving op dat gebied. Zo kunnen wij u adviseren over het plastic dat u wilt gebruiken en met welke wetten u rekening dient te houden. Daardoor weet u dat u de producten met een gerust hart kunt gebruiken. Doordat wij de productie volledig in eigen hand hebben, kunnen wij u helpen aan de meest uiteenlopende producten. Hierbij kunt u denken aan plastic voor:

  • Afdekkappen voor zonnebanken
  • Winkeldisplays
  • Kappen voor scootmobielen
  • Dakdoorvoeren voor varkensstallen

Polymess heeft in de afgelopen 30 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Maak meteen een afspraak

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van productie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen via info@polymess.nl. Het invullen van het contactformulier op onze website kan natuurlijk ook. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer u liever iemand persoonlijk spreekt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U bereikt ons telefonisch via 0321-333500. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over onze plastic productie.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.