DutchGerman

Polyethyleen fabriek

Polymess B.V.

In onze polyethyleen fabriek maken wij uw producten van polyethyleen volledig op maat. Wij van Polymess kunnen u met de meest uiteenlopende producten helpen. Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben, kunnen we al onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit doen wij in onze fabriek in Biddinghuizen waar onze vakspecialisten met de grootste zorg en de beste machines uw artikelen maken van diverse soorten plastic en kunststof. Talloze tevreden klanten gingen u voor. Bent u de volgende?

Wat is polyethyleen?

Net als alle andere grondstoffen heeft polyethyleen voordelen en nadelen. De voordelen wegen bij deze vorm van kunststof echter veel zwaarder. Daarom is polyethyleen het meest gebruikte materiaal ter wereld. Het is een thermoplastic. Dit betekent dat het materiaal vormbaar is bij warmte. Nadat het afkoelt, wordt het plastic echter weer hard en neemt het zijn definitieve vorm aan.

In onze polyethyleen fabriek kunnen wij onder meer het volgende maken van deze veelzijdige grondstof:

  • Opbergdoosjes
  • Plastic flesjes
  • Kappen
  • Bekleding
  • Afvalcontainers

Natuurlijk is dit slechts een fractie van de mogelijkheden binnen onze fabriek. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken voor polyethyleen. Wist u dat wij ook ISO 9001:2008 gecertificeerd zijn?

Polyethyleen fabriek

Welke technieken gebruiken we in onze fabriek?

Voor het bewerken van de grondstoffen en het vormgeven van de uiteindelijke producten kunnen we diverse technieken gebruiken. Dit is afhankelijk van het type plastic dat wordt gebruikt en het te produceren artikel. In onze fabriek werken wij onder andere met:

  • Dieptrekken/vacuümvormen
  • Thermoplast
  • Thermovormen

Voor het vacuümvormen is het noodzakelijk om een mal te maken. Deze heet een matrijs. Hierdoor kunnen we altijd precies hetzelfde product maken, omdat deze van een vaste vorm gemaakt worden. In onze fabriek maken wij deze matrijzen zelf. Hierdoor kunt u aardig in de kosten besparen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u wilt weten wat onze fabriek voor u kan betekenen in uw specifieke situatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen op de website, te e-mailen of te bellen. Ons e-mailadres is info@polymess.nl. Het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken is 0321-333500. Wij kijken ernaar uit om u te mogen informeren over onze polyethyleen fabriek.