Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Kunststof frezen

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Essentiele nabewerking

Wanneer er gewerkt wordt met de techniek vacuümvormen, dan is nabewerken en kunststof frezen een essentieel onderdeel. Het overtollige materiaal moet netjes verwijderd worden, zodat het product klaar is om gebruikt te worden. Hiervoor kunnen wij van Polymess u uitstekend helpen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met kunststoffrezen en andere technieken. Ook kunnen we met vele soorten kunststof werken. Schakel ons dus snel in!

Over kunststoffrezen

Is snelheid belangrijk? En hoe nauwkeurig moet er gewerkt worden? Aan de hand van deze vragen bepalen we of we handmatig kunststof frezen of CNC (Computer Numerical Control) frezen met een 5-assige machine. Dit laatste gebruiken we ook wanneer de contouren erg complex zijn of wanneer er zeer precies gewerkt moet worden. De laatste jaren gebruiken we CNC kunststoffrezen steeds vaker, omdat we er de meest complexe producten netjes mee kunnen afwerken. Onze vakmensen laten u graag zien hoe kunststof frezen in de praktijk gaat.

Meer dan alleen frezen

Met veel technieken blijft er overtollig materiaal achter en moeten lelijke randen afgewerkt worden. Kunststoffrezen is dan de perfecte techniek. Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor het bewerken van kunststof. Zo kunnen onderdelen nadien nog aan elkaar verbonden worden door middel van lassen, lijmen, scharnieren of sluitingen. Een product bestaat immers maar zelden uit één onderdeel, maar is vaak juist een combinatie van meerdere delen. Kunststof frezen is dan slechts een onderdeel van het grote proces.

Waarom Polymess?

Er zijn diverse bedrijven die ook ervaring hebben met kunststoffrezen. Maar zij leveren u niet de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een adviesgesprek waarin we u van A tot Z voorlichten over de mogelijkheden en kosten
  • Zeer scherpe prijzen, dus u betaalt nooit te veel
  • Onze ISO 9001:2008 certificering die u online kunt vinden
  • 40 jaar kennis die resulteerde in het maken van meer dan 500 producten en ervaring met vrijwel alle kunststoffen en technieken

Polymess heeft in de afgelopen 30 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Interesse in onze diensten?

Wilt u een product door ons laten ontwerpen? Of heeft u juist zelf al een idee en tekening, en wilt u dat wij het voorwerp voor u vervaardigen? Dan denken we hierover graag met u mee.

Zo kunnen u adviseren over geschikte materialen en de voordeligste opties om te produceren en af te werken door middel van kunststof frezen. U kunt ons bellen op 0321-333500 of stuur een e-mail naar info@polymess.nl. Wij staan graag voor u klaar en zorgen voor de perfecte afwerking door middel van kunststoffrezen.

Vacuumvormen
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.