Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Thermoforming

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Uw expert in thermoforming

Zoekt u de expert in thermoforming? Dan bent u bij Polymess aan het juiste adres. Of u nu een groot aantal koffers, dakdoorvoeren, zonnehemels of verpakkingstrays nodig heeft, wij kunnen het voor u maken. In onze werkplaats in Biddinghuizen werken wij alleen met de beste kwaliteit materialen. Onze goed opgeleide vakmensen weten precies wat zij doen. U weet dus zeker dat u bij ons de best mogelijke kwaliteit thermoforming geleverd krijgt. Wat kunnen wij voor u produceren door middel van thermoforming?

Wat is thermoforming?

Bij thermoforming wordt plastic zo verhit dat het in een gewenst model verbogen kan worden. Daarvoor maken wij gebruik van matrijzen. Dit zijn vormen van hout, aluminium of kunststof waarmee wij uw producten vormgeven. De kunststof plaat waarmee wij uw product gaan maken, wordt verhit totdat deze flexibel genoeg is. Vervolgens wordt deze over de matrijs gezogen met een vacuümvorm. Hierdoor vormt het materiaal zich precies naar de matrijs. Nadat het overtollige plastic is verwijderd, blijft het eindproduct over. Onze vakmensen hebben veel ervaring met thermoforming en kunnen u heel goed helpen.

Wat zijn de voordelen van thermoforming?

Thermoforming is een snel, veelzijdig en precies proces. Hierdoor is het een uitermate geschikte techniek, wanneer u grotere hoeveelheden van een product nodig heeft. De voordelen van thermoforming zijn:

  • Eén matrijs voor uw producten. Er kan dus altijd hetzelfde product gemaakt worden, ook maanden later.
  • Het productieproces is snel en daardoor goedkoper dan vergelijkbare alternatieven.
  • Uiteraard heeft u controle over het ontwerp, de kleur en de formaten van het eindproduct. Wij denken hierover graag met u mee.

Voor onze producten gebruiken wij uitsluitend de beste grondstoffen. Hierbij kunt u onder meer denken aan polystyreen, polycarbonaat en polyethyleen. Vanzelfsprekend werken wij ook met andere soorten grondstof. Voor meer informatie hierover adviseren wij u om contact met ons op te nemen. We helpen u graag.

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Neem contact met ons op

Wanneer u veel identieke producten nodig heeft en u op zoek bent naar een expert om u daarmee te helpen, dan heeft u in ons de juiste partner gevonden. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen op de website. Ook kunt u ons een e-mail sturen op info@polymess.nl. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt ons bellen op 0321-333500. Onze medewerkers helpen u graag met een offerte of een uitgebreide uitleg over wat thermoforming voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.