Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Thermoplastisch materiaal

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Uw expert in kunststof

Wanneer u op zoek bent naar een expert in thermoplastisch materiaal, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Polymess in Biddinghuizen bent u aan het juiste adres. Het materiaal waarmee wij werken, is overwegend thermoplastisch en hier hebben wij al ruim 40 jaar ervaring in. We mogen ons dus met recht een specialist noemen. Of u slechts een paar artikelen nodig heeft of enkele duizenden, op ons kunt u rekenen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Een thermoplastisch product

Voor het maken van een thermoplastisch product zijn enkele technieken beschikbaar. Wanneer u veel dezelfde producten nodig heeft, is het maken van een matrijs de beste optie. Zo wordt het materiaal altijd op dezelfde wijze gevormd en heeft u identieke producten. De matrijzen die hiervoor nodig zijn, maken wij zelf. Zo kunnen wij u garanderen dat u de kwaliteit krijgt waar u naar op zoek bent. We voorkomen hier ook mee dat er problemen ontstaan tijdens de productie. Dat kan u veel geld besparen.

Voordelen van thermoplastisch materiaal

Bij het ontwikkelen van producten die nieuw op de markt moeten komen, is het belangrijk om te beslissen waarvan deze producten gemaakt moeten worden. Thermoplastisch materiaal is een goed alternatief dat zeer veelzijdig is. Het heeft vele voordelen ten opzichte van het meer conventionele materiaal. Zo is het:

  • Volledig te vormen bij verhitting. Het wordt weer hard, zodra het is afgekoeld
  • Kan tegen een stootje
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Recyclebaar en dus goed voor het milieu

Het thermoplastisch alternatief is dus een verstandige keuze voor mensen die hoge eisen stellen aan hun producten. Het is echter niet alleen bruikbaar voor materiaal dat langdurig mee moet gaan. Veel alledaagse gebruiksvoorwerpen worden van thermoplastisch materiaal gemaakt. Denk maar aan drinkflesjes, afvalcontainers, bewaardozen en scootmobielkappen.

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Wilt u meer weten over onze producten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van plastic materiaal? Heeft u interesse in onze diensten, zoals de productie van een thermoplastisch artikel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen op 0321-333500. Of u kunt ons een e-mail sturen via info@polymess.nl. We informeren u graag over de mogelijkheden van thermoplastisch materiaal voor uw producten.

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.