Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

De Pine bar. Innovatie in de supermarkt

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Maak kennis met de Pine bar

Op een leuke, schone en snelle manier een ananas snijden? Maak kennis met de Pine bar. Deze machine kan binnen 20 seconden een ananas helemaal pellen. Zeker voor bedrijven zoals winkels is dit een uiterst mooie investering. Verschillende supermarkten gingen u voor in de aankoop van dit product. Iedereen is er zeer goed over te spreken. Het apparaat is een echte eyecatcher in uw winkel. Bezoekers lopen al snel even langs om hem uit te proberen en genieten van de lekkere gesneden ananas die het oplevert. Supermarkt bezoekers vinden het een hele ervaring om dit apparaat uit te proberen. Het apparaat biedt eigenlijk alleen maar voordelen. En nog mooier is dat het nog wat oplevert ook. Eigenaren spreken van een groei in de verkoop van 200 tot 250 procent. Heeft u al een Pine bar in uw winkel of bedrijf staan? Lees verder waarom dit apparaat zo goed werkt.

Verantwoord materiaal

Weten waarom dit product zo makkelijk en fijn in gebruik is? Wij kunnen u alvast vertellen dat dit mede komt door de uitstekende materialen die in deze machine zijn verwerkt. De buitendeur en de binnenkappen van de Pine bar zijn ontwikkeld en geproduceerd door Polymess. Alle onderdelen zijn gemaakt van kunststof dat goedgekeurd is door NSF. Dat betekent dat materialen voldoen aan de eisen van het Public Health and Safety Organisation. Zeer verantwoord dus. Waarom is het gebruikt materiaal zo verantwoord en geschikt voor het gebruik in dit apparaat? Lees het nu.

Op een hygiënische manier ananas pellen

Wat is het grote voordeel van het kunststof dat ontwikkeld en geproduceerd is door Polymess? Het antwoord is dat het materiaal uitstekend schoon te houden is. Dit komt onder andere omdat hetzelfde materiaal wordt gebruikt bij een vaatwasser. Hygiëne is daarbij zeer belangrijk. Dit geldt ook voor de Pine bar. Met de intrede van de Pine bar is het pellen van ananas een stuk hygiënischer geworden. Zoals gezegd is het ook zeer eenvoudig schoon te houden. Het schoonmaak proces van de machine is gedaan binnen 15 minuten. Een behoorlijke tijdwinst als je het vergelijkt met de tijd die het personeel van een supermarkt kwijt was aan het handmatig snijden van ananassen.

Een mooie toevoeging in uw winkel

Een slim apparaat en goede materialen zorgen samen voor een uitstekend product. Hopelijk zullen nog veel mensen in de toekomst kennis kunnen maken met deze machine. Wij geloven in ieder geval dat de Pine bar een goede toevoeging kan zijn voor u winkel. Uw klanten zullen er sowieso blij mee zijn.

Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.