Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Design, engineering en analyse

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • ISO Gecertificeerde producten
  • Hoge kwaliteit
  • Meedenkend
  • Maatwerk

Om van een idee tot een goed ontwerp te komen staan ons tegenwoordig een heel scala aan ontwerp gereedschappen ter beschikking. Zo kan vooraf, zonder een fysiek prototype te maken, precies bekeken worden hoe een product eruit komt te zien, of het goed te produceren is en of het voldoet aan de eisen met betrekking tot de toegestane vervorming onder een gegeven belasting.

Beschrijving

Aan de hand van uw idee over een product kunnen er een paar design voorstellen uitgewerkt worden. Zo kunt u meteen zien hoe uw product er optisch uit komt te zien. Deze design fase is niet altijd noodzakelijk, dit in tegenstelling tot de engineering fase. Hierin wordt er een exact 3D CAD model gemaakt om alle productdetails vast te leggen, zoals dimensies, toleranties en materiaaldiktes. Dit model wordt ook gebruikt om de matrijs te maken. Zo worden fouten voorkomen door het verschillend interpreteren van de tekening.

Verder staat ons nog de mogelijkheid ter beschikking om door middel van analyse software te berekenen wat de spanningen en verplaatsingen zijn van het product onder belasting. Al deze processen kunnen ook parallel uitgevoerd worden voor een aanzienlijk kortere doorlooptijd en een kwalitatief beter product tegen geringere (productie)kosten.

Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.