Oogstweg 11 8256 SB Biddinghuizen

Plastic producten laten maken

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • ISO Gecertificeerde producten
 • Hoge kwaliteit
 • Meedenkend
 • Maatwerk

Bij ons zit u helemaal goed!

Wilt u plastic producten laten maken? Dan bent u helemaal aan het juiste adres bij Polymess! Wij zijn inmiddels al dertig jaar actief in de bewerking van plastic (kunststof) materialen. En dat zult u merken als u ons inschakelt. Wij onderscheiden ons onder meer door maatwerk en persoonlijk advies te bieden, geavanceerde technieken toe te passen en scherpe tarieven te hanteren. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? We vertellen u er hieronder graag meer over!

Maak kennis met onze veelzijdigheid

Wij maken plastic producten voor een bijzonder breed scala aan sectoren. Onze klanten zijn onder meer actief in de foodsector, de industrie en de agrarische sector. Maar ook in bijvoorbeeld de woningbouw, autobranche en de winkelinrichting worden talrijke producten gebruikt die van onze hand zijn. Heeft u behoefte aan een bijzonder specifiek product? Geen enkel probleem! De technieken die wij gebruiken (zoals vacuümvormen en thermoplast) zijn bijzonder veelzijdig en kunnen gegarandeerd ook voor de vervaardiging van uw plastic producten toegepast worden! Het is niet zonder reden dat wij de afgelopen jaren al dan 500 soorten toepassingen hebben weten te maken!

Uw wensen, onze zorg

Maatwerk en precisie. Dit zijn de toverwoorden wanneer u plastic producten wilt laten maken. Als u bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal voor kostbare onderdelen wilt laten vervaardigen, wilt u er zeker van zijn dat deze perfect vervaardigd zijn en u uw producten ook daadwerkelijk met een gerust hart op transport kunt sturen. Dat zit bij Polymess wel goed! Omdat wij gebruikmaken van de meest moderne materialen en technieken, weet u altijd zeker dat uw wensen vertaald worden naar een perfect eindresultaat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Samengevat

Alle redenen om voor Polymess te kiezen op een rijtje, dat ziet er als volgt uit:

 • Wij weten raad met alle soorten plastic, van polycarbonaat tot polypropyleen
 • Maatwerk, ook wat betreft advies
 • Het gebruik van de beste technieken en materialen
 • Wij weten haast elk type product te maken
 • Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten: die is namelijk zeer gunstig

Polymess heeft in de afgelopen 40 jaar een gigantische knowhow opgebouwd in het vacuümvormen van vele thermoplastische materialen voor meer dan 500 verschillende toepassingen.

Bel of mail ons voor meer informatie!

Wilt u vrijblijvend advies over alle mogelijkheden die ons bedrijf te bieden heeft? Neem dan eens contact met ons op via telefoonnummer 0321-333500 of het contactformulier op onze site. Een mailtje sturen mag naar info@polymess.nl. Plastic producten laten maken laat u natuurlijk over aan Polymess!

Matrijzenmaker voor kunststof
Contact opnemen

Vraag een offerte of meer info aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.